• Başak Mh. Süleyman Çelebi Cd. No:10 Nova Rezidans 1.Etap Başakşehir, İstanbul

Epilasyon Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Epilasyon Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Epilasyon genel olarak kişinin tüylerinden kurtulması için tercih edilen bir türüdür. Buz epilasyon için kişinin cilt tonuna uygun olacak şekilde cihaz seçimi ve aynı zamanda yöntemi oldukça önemlidir. buz epilasyon olacak olan kimseler tüy sorunu için bu işleme başvururlar. Kişide oluşan ve genel olarak ağda jilet gibi işlemler ile kolay bir şekilde önlenemeyen geçicilik olmayan tercihlerden sonra kişiler buz epilasyon ihtiyaç duyarlar. Epilasyon olacak olan kimseler genel olarak tüy sorunu bulunan kimselerdir.

buz epilasyon tüyleri sonuna kadar azaltan ve aynı zamanda geçicilik gösteren bir işlemdir. Bu nedenden dolayı oldukça fazla rağbet görmektedir. Bu nedenden dolayı tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyen kimseler bu işlemi yapmak isterler. buz epilasyon başladıktan sonra ise kişiler hiçbir şekilde seansları aksatmamaları gerekir. Seans süreleri ise kişinin tüy yoğunluk ve incelik kalınlık durumuna göre değişkenlik gösterir. Her koşulu sağlayan kimseler için bu işlem oldukça önemlidir.

Buz Epilasyon Öncesi

Kişilere uygulanan buz epilasyon öncesi kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken etkenler bulunur. Kişiler bunlara uyarak hem çok daha sağlıklı bir iyileşme süreci geçirmiş olup hem de etkin sonuçlar alabilir. buz epilasyon öncesi kişiler sigara ve alkol kullanımı en az seviyeye indirmesi gerekir. Sigara vücutta bulunan oksijen miktarını en az seviyeye indirdiği için kişinin çok daha geç iyileşmesine neden olur. Bu da kişi için oldukça olumsuz bir durumdur. Bu nedenden dolayı öncesi ve sonrasında sigara ve alkol tüketimi tavsiye edilmez. Bununla birlikte kişiler öncesinde iyi bir doktor ve klinik adayı bulması tavsiye edilir. Bu sayede sağlıklı ve etkili sonuçlar almak yüksek olur. Ayni zamanda buz epilasyon öncesi kişiler fiyat konusunda detaylı bir araştırma içerisine girilmesi tavsiye edilir. İyi bir hizmet seçeneklerini bulup aralarında en uygun fiyat garantisi sunan tercih edilmesi gerekir. buz epilasyon öncesi gelirken bölgelere herhangi jilet veya ağda gibi işlemler yapılmaması tavsiye edilir…

Telefon
WhatsApp