• Başak Mh. Süleyman Çelebi Cd. No:10 Nova Rezidans 1.Etap Başakşehir, İstanbul

Hydrafacial Cilt Bakımı

Hydrafacial Cilt Bakımı

Hydrafacial işlemi kişi için oldukça önemli bir cilt bakımı işlemidir. Cilt bakımı ile kişiler hayal ettikleri cilt yapısına sahip olabilir. İyi bir cilde sahip olmak isteyen kişiler ergenlik döneminden itibaren kadın ve erkek her iki gruba da uygulanabilir. Hydrafacial işlemi akne leke siyah nokta gibi birçok sorunun için tercih edilir. Hydrafacial işlemi cildin alt tabakalarına kadar inen ve cilde herhangi bir zarar vermeyen türüdür.

Cilde herhangi bir zarar vermeyen vortex sistemi ile birlikte ölü hücreleri temizlemeye katkıda bulunur ve gözenekleri açmaya katkıda bulunur. Lekelerin görünümünde azalma ve aynı zamanda ince kırışmalarda azalma meydana geldiği bilinir. Hydrafacial işlemi oldukça etkili bir işlemi olup tek dikkat edilmesi gereken sonrası o gün yüzü yikamamak olup aynı zamanda yüze herhangi bir işlem yapılmaması gerektiğidir. Doktor rica ve önerilerine uyarak kişiler hydrafacial işlemi sonrası oldukça güzel ve sağlıklı bir iyileşme süreci geçirmiş olur. Bu sayede oldukça iyi bir cilt ile kavuşmuş olur.

Hydrafacial Yapımı

Hydrafacial işlemi kişilerde bakım için uygulanan bir türüdür. Genel olarak ortalama otuz veya kırk dakika süren bu işlemi iki haftada bir yapılır. İki haftada üç dört seanslık bir işlem ile yapılan hydrafacial kur ile birlikte uygulanır. Bu işlemi cildin yenilenmesinde temizlenmesinde arındırmasında oldukça etkili olup sivilce sorunlarını kolay bir şekilde yok edebilir.

Aktif olmayan  Sivilceli ciltlerde ise tercih ettiğimiz bu bakım herhangi bir sivilceye neden olmaz. Bunun nedeni ise bu işlemi cildi yağ ve kirlerden aranmasına sebebiyet verirken gözeneklerin sıkılaşmasına da bir o kadar etki eder. Siyah noktalara da son veren bu işlemi oldukça basir ve konforlu olması ile bilinip bu sayede aydınlık parlak ve canlı bir cilt görünümüne sahip olabilir. Etkisini korumak için ise bu işlemi her ay tekrarlanması tavsiye edilir. Hydrafacial işlemi en hassas cilt tiplerinde bile yapılmasında herhangi bir sakınca olmayıp kişinin cilt rengi de etkilemeyen etkenler arasında yer alır.

 

Telefon
WhatsApp