• Başak Mh. Süleyman Çelebi Cd. No:10 Nova Rezidans 1.Etap Başakşehir, İstanbul

Microblading Nasıl Yapılır?

Microblading Nasıl Yapılır?

Microblading genel olarak kas duzeltme ile ilgili bir türüdür. Kas güzelliği için en sık tercih edilen biri olan bu işlem ile birlikte kişiler hayal ettikleri yapıya sahip olabilirler. Kişilerin estetik görünüm ve psikolojik durumunu oldukça olumsuz etkileyen durumlardan birisi olan kas sorunu ile birlikte kişiler sosyal hayatlarında dahi görünümden dolayı aktif olamayabilirler. Bu nedenden dolayı kendilerine kas işlemlerinden biri olan microblading yapma seçeneği sunabilir. Bu ile birlikte kişiler daha guzly daha hacimli ve daha duruşu güzel kas yapısına sahip olabilir.

Uygulanan bu işlemi kişi için oldukça önemli olup aynı zamanda kasların daha dolgun ve aynı zamanda güzel olmasını destekleyen mikro bıçaklar ile birlikte kişiye doğal bir görünüm elde edilir. Buradaki amaç ise altın oranına göre kişinin yüz yapısı ve türüne göre en uygun kas seçimini yapabilmektir.

Microblading Aşamaları

Kişilerin merak ettiği ve aynı zamanda öğrenmek istediği durumlardan birisi nasıl yapıldığı olup bu işleminde kişiler büyük bir ağrı ya da acı hayat hissetmezler. Microblading uygulamasında kişinin kalıcı.makyaj  uygulamasına uygun olarak üretimi yapılan kalıcı makyaj boyası ile birlikte tek kullanımlık steril iğneler deri altına küçük kesiler halinde  mikro kesiler atılması sağlanır. Uygulama yapılan bölgede ise üç biyutlu bir kıl görünümü oluşturulur.

Microblading Sonrası

Kişilere uygulanan ve tercih edilen türlerinden birisi olarak bilinen microblading sonrası kisiler mutlaka hekimin dediklerine dikkat etmesi tavsiye edilir. Kural ve önerilere uyarak kişiler en deneyimli yapanı seçmesi gerekip aynı şekilde sonrası mutlaka bol bol dinlenmesi gerekip bölgeye herhangi bir darbe almamaya özen göstermesi gerekir. Bununla birlikte  microblading sonrası kişiler verilen krem ve ilaçları en doğru şekilde kullanması gerekir. Aksi taktirde ve iyileşme sürecinde istenmeyen prizler ile karşı karşıya gelebilirler. Buda kişi için en son istenen bir durum olarak bilinir. Microblading Sonrası kişiler rutin kontrolleri aksatmaması tavsiye edilip bu konuya dikkat etmesini gerektiği söylenir.

Telefon
WhatsApp