• Başak Mh. Süleyman Çelebi Cd. No:10 Nova Rezidans 1.Etap Başakşehir, İstanbul

Protez Tırnak Fiyatları

Protez Tırnak Uygulaması Öncesi Sonrası

Protez tırnak olacak olan kimseler genel olarak estetik görünüm  kazanmak isteyen kimselerdir. Kişiler protez tırnak ile birlikte hayal ettiği görünüme sahip olabilir. Protez tırnak kişinin hem güzel bir tırnak yapısına sahip olmasının sağlarken aynı zamanda farklı bir hava da katar. Protez tırnak sağlıklı bir tırnak yapisi sunmak için tercih edilen bir işlem olup Kişinin kendi tırnak üzerine yapılan bir işlemdir. Genel olarak protez tırnak süresi üç ile dört hafta arasında değişkenlik gösterir. Protez tırnak kişiye göre değişen uzama süresinde değişkenlik gösterir. Ancak protez tırnak bakımı yapıldığı müddetçe kişi protez tırnak süresini istediği zaman dilimine kavuşabilir ve istediği zamanda çıkarabilir.

Protez Tırnak Hakkında

Kişilerde yapılan işlemlerden birisi olan protez tırnak ile birlikte kişiler tırnaklarına istemiş oldukları görünümü kavuşturma şansı yakalarlar. Protez tırnak genel olarak çıkan bir yapıya sahip olduğu için aseton ve ılık su yeterli olacaktır.

Protez Tirnak Nasıl Uygulanır Sırası İle

Protez tırnak için ilk olarak kişinin kendi tırnağı üzerine özel koruyucu solüsyonları sürülerek başlanır. Daha sonraki aşama da gerçek olan tırnak  üzerine protez tırnak yerleşimi yapılır. Ve törpü ile birlikte istediği şekilde yapabilir.  Son olarak ise kişide tırnak yapısı pürüzsüz bir hale getirilerek parlatma işlemi yapılır.  Bu sayede kişi protez tırnak yapısına sahip olmuş olur.

Protez  Tırnak Sonrası

 Kisilwrim tercih etmiş olduğu türlerinden birisi olan protez tırnak sonrası dikkat edilmesi gereken etkenler bulunur. Protez tırnak bakımında darbe almamaya özen gösterilmesi tavsiye edilip bununla birlikte üzerine oje sürülüyor ise bunu asetonsuz ve aynı zamanda çamaşır suyu gibi maddelerin kullanılması son derece yanlıştır.

Protez Tırnak Fiyatları

Protez  tırnak olacak olan kimseler öncelikle hekimleri ile birlikte protez  tırnak fiyatları hakkında konuşup daha sonra  detaylı bir araştırma içerisine girilmesi tavsiye edilir. İyi bir firma iyi bir hizmet olup aksi taktirde kişinin sağlık durumu olumsuz etkilenir. Buda kişi için oldukça önemli ve aynı zamanda süreci etkileyen faktörler arasında yer alır.

 

Telefon
WhatsApp